"When a person is ill the most important is the result of the treatment,not the method.

If the conventional medicine has not helped,
and other therapy brings exellent results.
Why not follow that way?"De methode ondersteunt het immuunsysteem en maakt gebruik van de energie van het leven - ook bekend als Prana of Chi - om het evenwicht terug te vinden tussen de energieniveaus en het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan aan de slag.

De hele therapie is gebaseerd op het herstellen van de energie van het lichaam tot een ideale balans - de zogenaamde balancering. Het energie-lichaam - onze matrix - geeft veel eerder disfuncties aan voordat er concrete pathologieen zich manifesteren in het fysieke lichaam.

De matrix, ook bekent als een aura - ons systeem voor vroegtijdige waarschuwing van het immuunsysteem - bevat op zichzelf al de informatie over het onderwerp van elk van onze ziekten, alsook over het onderwerp van onze gezondheid.

Wanneer de energie in ons lichaam evenwichtig is en gelijkmatig ons fysieke lichaam omringt, voelen we ons goed. Wanneer het veld om ons lichaam verstoord raakt, worden we ziek. Compensatie-energie van het lichaam door de therapeut is gebaseerd op een fundamenteel recht van de natuurkunde - hogere potentiele invloed op het lager. De therapeut maakt geen gebruik van zijn eigen energie - hij is een zender van bio-energie afkomstig van buiten. De energie bevat alle informatie die nodig is voor het lichaam om zichzelf te genezen. Op een intelligente wijze wordt de energie overgebracht naar de plaatsen waar het nodig is, of het overschot aan energie wordt verwijderd van de plaatsen waar het te hoog is (infectie, pijn).

Genezing door bio-energie (BIO , uit het Grieks: Bloc), betekent genezing met de energie van het leven en is in feite al duizenden jaren bekend. Het is gebaseerd op het stimuleren van het immuunsysteem voor een effectieve bestrijding van de ziekte, op een zodanige wijze dat het lichaam zelf begint te genezen.

Vier dagen achter elkaar krijg je een behandeling van ongeveer 15 min.

Je staat en zit afwisselend de gehele behandeling met je ogen open. De behandeling wordt specifiek afgestemd op jouw klacht. Ik ben er iedere keer weer verbaasd over, wat er in 4 dagen kan gebeuren. Veel mensen gaan zichtbaar gezonder en met een stralende blik de deur uit. De behandeling werkt 10 dagen door.

Je kunt de behandeling preventief inzetten voor je gezondheid. Je geeft als het ware je immuunsysteem een energyboost voor een lange tijd. Twee tot drie keer per jaar is voldoende. Ik trek voor iedere behandeling totaal een half uur uit.