Reconnective healing

De Reconnective Healing verbindt je met je eigen volmaaktheid, je eigen blauwdruk van gezond en heel zijn. Hierdoor wordt je zelfhelende vermogen geactiveerd, zodat genezing kan plaatsvinden op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.
 • Heb jij de behoefte aan verdieping in je leven?
 • Wil jij zonder angst vertrouwen op wie je bent?
 • Wil jij verbonden zijn met je innerlijk weten?
 • Wil je dat je eigen pad duidelijk wordt?
 • Wil je genezen van je lichamelijke klachten?

  De Reconnective Healing werkt met frequenties van licht en informatie en overstijgt daardoor alle andere vormen van genezen ( bijv. Reiki ) die we tot nu toe kenden. Met licht en informatie bedoelen we de bron van Universele intelligentie en informatie, waarvan het voor ons zichtbare licht slechts een onderdeel is. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door praktijkervaringen en in wetenschappelijke laboratoria. Zie www.thereconnection.nl

  Tijdens de sessie vraag ik je om op de behandeltafel te gaan liggen en je ogen te sluiten. Laat je verwachtingen los! Ik beweeg mijn handen boven je lichaam en geef de frequenties van licht en informatie, die zeer duidelijk waarneembaar zijn, aan je door. Samen wisselen we deze frequenties uit met het Universum. Zonder te sturen, zonder verlangen, zonder angst, maar in de zekerheid dat het Universum veel beter weet wat goed voor ons is dan wijzelf. Het enige dat jij en ik hoeven te doen is aanwezig zijn en ervaren wat deze frequenties voor ons doen. Je ervaart een intens gevoel van een zijn met het Universum, iets wat je voor altijd mee neemt. De frequenties van licht en informatie werken tot lang na de sessie in je door. Iedere sessie is uniek en ontroert me steeds weer, de kracht is onvoorstelbaar!

  Een Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 60 minuten. Hierbij zit ook een kort voor- en nagesprek. Dr. Eric Pearl raadt een tot drie sessies aan. De sessies zijn vaak een ervaring van diepe ontspanning en welbevinden, als een warm bad in een zee van licht en stilte. In vergelijking met andere vormen van healing, voelt het alsof Reconnective Healing diepere dimensies van lichaam en ziel bereikt en daar subtiel maar ingrijpend veranderingen teweegbrengt.

  "Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm,
  waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal
  jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet
  had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum
  voor jou in het bijzonder heeft bedoeld"
  -Eric Pearl.

  The Reconnection

  De specifieke behandelmethode, bestaat uit een dubbele behandelsessie, die binnen maximaal 72 uur moet plaatsvinden. Normaal gesproken is de tijdsduur tussen de twee behandelingen een nacht. De afzonderlijke sessies duren ongeveer een uur.

  In deze sessies worden ca. 120 punten en lijnen geactiveerd op het lichaam zonder het aan te raken. Het doel van de behandeling is het reactiveren van het oorspronkelijke meridiaansysteem in het lichaam. Dit worden de Axiatonel Lines genoemd.

  De persoonlijke Reconnectie is erop gericht de diepe verbinding met het universum blijvend te herstellen, je als mens weer te verbinden met het grotere geheel.

  Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam, ook wel acupunctuurlijnen genoemd, verbonden met het netwerk van lijnen dat onze planeet omringt. Via deze netwerklijnen waren we verbonden met het hele universum en vond er op alle niveaus uitwisseling plaats van communicatie, energie, licht en informatie. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van dit grote netwerk.

  Door "nieuwe" energetische lijnen (axiatonale lijnen) op het lichaam aan te brengen en te activeren, word je weer verbonden met dit netwerk en kan er weer uitwisseling plaatsvinden. Deze nieuwe lijnen zijn onderdeel van een tijdloos netwerk van intelligentie, een paralleldimensionaal circulair systeem dat energie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam.


  De een-persoonlijk Reconnection

  In de Een persoonlijke Reconnectie heeft niets te maken met een inwijding of ritueel. Het is een eenmalige behandeling die weer voor altijd uitwisseling mogelijk maakt van communicatie, energie, licht en informatie op alle niveaus. Een blijvende verbinding waar je zelf niets voor hoeft te doen.

  Het brengt je terug bij jezelf en het brengt je weer in contact met het oorspronkelijk gevoel van diepe verbondenheid met het universum en met alles wat leeft.

  In de praktijk brengt het iedereen iets anders, omdat het ieders persoonlijke ontwikkeling versnelt.