Tera Mai Reiki


De basis van de Tera Mai Reiki blijft de oorspronkelijke, door Mikao Usui herontdekte, Reiki. Het wordt doorgegeven door Masters, die ook ingewijd zijn uit de afstammingslijn van Mikao Usui, Dr. Hayashi en mevrouw Takata.

Een van deze Masters is Kathleen Milner (USA), zij komt uit de lijn van Iris Ishikuro, een van de 22 Masters die door mevrouw Takata zijn ingewijd. Kathleen Milner is een medium van helende energieen en de schrijfster van de boeken "Reiki en de andere stralen" en "Tera, My journey home". Zij werkt ook met andere stralen waaronder Sakara, Sophi-el en Angeliclight.

Deze helings-methode draagt zij uit onder de naam Tera Mai en zij heeft deze naam wereldwijd als beschermde handelsnaam geponeerd (tm staat voor trade mark en is geen afkorting van Tera Mai).

De reden van dit handelsnaam is, dat op deze manier iedere Reiki-master die deze naam gebruikt, verplicht is de initiaties exact door te geven zoals Kathleen Milner ze uitdraagt. Iedereen die geinteresseerd is in deze vorm van healing is verzekerd van het feit dat hij/zij de volledige initiaties krijgt. Voor meer informatie bezoekt u de website van Kathleen Milner.

Naast het gebruik van de dubbele Cho Ku Rei (het volledige kracht symbool zoals het ook voorkomt in sommige andere Reiki stromingen), bestaat de aanvulling bij Tera Mai Reiki uit de extra symbolen die Kathleen Milner van haar Gidsen heeft doorgekregen en die een bredere en volledige verbinding met de Reiki energie geven.